FYSIO BUNDE GESPECIALISEERD IN

Sport en Revalidatie

Onder revalidatie verstaan we het op maat trainen en begeleiden van patiënten met chronische aandoeningen. Hierbij kunt u denken aan longaandoeningen zoals COPD, hartproblematiek (na operaties of bij hartfalen), vaatvernauwingen (waaronder etalagebenen), aandoeningen van het zenuwstelsel (ziekte van Parkinson, Multipele Sclerose of CVA) of reumatische aandoeningen met uitgebreide artrose. Wij zien veel patiënten na ontslag uit ziekenhuis of revalidatiecentrum (herstelzorg AZM, CIRO of Adelante) om de geboekte resultaten verder te verbeteren. Knie-, heup en schouderprotheses zijn ook belangrijke indicaties om met revalidatie aan de slag te gaan.

Onze trainingsapparatuur is speciaal ontworpen om trainingsprogramma’s te laten aansluiten op de mogelijkheden van de patiënt. Trainingsgegevens worden opgeslagen in een computer en naar het betreffende trainingsapparaat geladen. Patiënten kunnen zich daardoor volledig op de juiste uitvoering van de oefening concentreren. En uw fysiotherapeut? Die heeft zijn handen vrij om u te begeleiden en sturen waar dat nodig is! Dit unieke concept heeft meerdere malen internationale prijzen gewonnen op het gebied van veiligheid en doelmatigheid met betrekking tot revalidatie en training. Klik hier als u een indruk van het concept wilt krijgen.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Bel me terug!

Terugbelverzoek
We zijn hard aan het werk, dus het kan even duren, maar we bellen u zeker binnen 24 uur terug (op werkdagen).

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

U heeft geen verwijsbrief meer nodig voor de fysiotherapeut
MEER WETEN?
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN REVALIDATIE MEDISCHE TRAINING 1.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE15.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE27.jpg

“Met de hulp en begeleiding van mijn fysiotherapeut kan ik met mijn longaandoening thuis beter functioneren”.

“Door de revalidatietraining blijft mijn spierkracht op peil. Ik kan thuis nog steeds de trap op en ik heb minder hulp van anderen nodig!”.