FYSIO BUNDE GESPECIALISEERD IN

Medical Tape en Braces

Om een gewricht na een (sport-) blessure tijdelijk te ontzien kan het aanbrengen van tape uitkomst bieden. Naast tape om gewrichten te ondersteunen, kan er ook een tape aangelegd worden om de spierwerking te ondersteunen (medical taping). Deze tape ondersteunt het natuurlijke herstelproces. In sommige gevallen is het beter om voor een brace te kiezen.  Samen met de fysiotherapeut kan er gezocht worden naar een passende oplossing.

Een bijzondere toepassing van medical tape is de toepassing bij hooikoortsklachten. Alhoewel het werkingsmechanisme van deze techniek nog onduidelijk is, blijkt het bij veel patiënten een duidelijke verlichting van klachten te geven. Ook voor deze vorm van medical taping kunt u in onze praktijk terecht.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Bel me terug!

Terugbelverzoek
We zijn hard aan het werk, dus het kan even duren, maar we bellen u zeker binnen 24 uur terug (op werkdagen).

Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF)

U heeft geen verwijsbrief meer nodig voor de fysiotherapeut
MEER WETEN?
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE LOCATIE MANUELE THERAPIE AANDOENINGEN MEDICAL TAPING BRACE 5.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE24.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE LOCATIE MANUELE THERAPIE AANDOENINGEN MEDICAL TAPING BRACE 3.jpg

“Mijn therapeut gaf me goed advies  en hielp me met het uitzoeken van een geschikte polsbrace. Zo heb ik minder last tijdens het tennis”.

“Ik ben zeer tevreden omdat alle behandelingen bij mij het gewenste effect hebben gehad. Dat gun ik anderen ook”.