LOCATIE

Wilgenlaan

Op de Wilgenlaan beschikken we over een ruime oefenzaal en behandelkamer die gelegen is in zorgcentrum de Wilgenhof. We zijn hier sinds 1 april 2014 actief. Op deze locatie willen we met name beweegzorg voor ouderen en mensen met meer uitgebreide gezondheidsproblematiek invullen. De behandelingen en training staan continu onder begeleiding van een speciaal hiervoor opgeleid geriatrie fysiotherapeut. Met behulp van speciale oefenapparatuur kan er geoefend worden om kracht en beweeglijkheid te verbeteren. Ook spelen loopproblematiek, val-preventie, balansverbetering en sociaal contact een voorname rol. Deze aanpak heeft een bewezen positieve invloed op het beter kunnen functioneren van ouderen in de thuissituatie.

En dat is belangrijk omdat de overheid ervoor kiest ouderen langer thuis te laten wonen. Naast ouderen die nog thuis wonen is deze aanpak ook heel geschikt voor mensen die ontslagen zijn uit ziekenhuis of revalidatiekliniek en die verder moeten revalideren. Maar ook mensen die een ziekenhuisopname te wachten staat en vooraf in een betere conditie dienen te zijn, kunnen hiermee hun voordeel doen.

“Het feit dat deze ruimte gelegen is in  “de Wilgenhof” wil dus zeker niet zeggen dat de oefenzaal uitsluitend toegankelijk is voor bewoners van dit verzorgingstehuis!”.

FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE LOCATIE 3.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN REVALIDATIE ARTROSE GERIATRIE CHRONISCHE AANDOENING VALPREVENTIE 4.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN REVALIDATIE ARTROSE GERIATRIE 5.jpg

“Het is fijn dat ik zo dicht bij huis onder begeleiding aan mijn zelfstandigheid kan blijven werken. Het is ook leuk om hier oude bekenden tegen te komen. Het is dus niet alleen goed voor me, maar ook nog eens gezellig”.

“Ik ben blij met de hulp van mijn fysiotherapeut. Samen werken we er aan dat ik langer op de been kan blijven. Ik hoop nog lang thuis te kunnen blijven wonen”.