Multiple sclerose (MS)

Multipele sclerose (MS) is de meest voorkomende neurologische aandoening bij mensen onder de vijftig jaar. De ziekte begint meestal tussen de 20 en 50 jaar en komt twee keer zo vaak voor bij vrouwen als bij mannen. MS is een progressieve ziekte. De beschermende laag van zenuwen in de hersenen en het ruggenmerg wordt aangetast. Daardoor ontstaan er uitvalverschijnselen die van patiënt tot patiënt sterk verschillen. Moeite met evenwicht en lopen, vermindering van spierkracht, het niet goed kunnen gebruiken van armen of handen, het verlies van gevoel in handen of voeten, moeite met praten, vertraagde motoriek of concentratieproblemen zijn voorbeelden van deze problematiek. Afhankelijk van deze uitvalverschijnselen wordt er samen met uw fysiotherapeut een oefenprogramma opgesteld met als doel dat u zo lang mogelijk in dagelijkse bezigheden kunt blijven functioneren.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Bel me terug!

Terugbelverzoek
We zijn hard aan het werk, dus het kan even duren, maar we bellen u zeker binnen 24 uur terug (op werkdagen).
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE LOCATIE MANUELE THERAPIE AANDOENINGEN ETALAGEBENEN CLAUDICATIO INTERMITTENS.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE17.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE9.jpg

“Adequaat, snelle afspraak, juiste diagnose en behandeling. Goede adviezen en begeleiding voor nazorg en preventief bewegen.”

“Dit is mijn eerste ervaring met een fysio. Ik ben hier zo goed geholpen dat ik dit iedereen adviseer”.