Claudicatio intermittens en Etalagebenen

Claudicatio Intermittens (“etalagebenen”) is een aandoening van de slagaders in de benen waardoor het lopen bemoeilijkt wordt. Door bloedvatvernauwingen krijgen de spieren onvoldoende zuurstof. Dit veroorzaakt zo’n hevige pijn waardoor u gedwongen wordt te stoppen met lopen. Na enige tijd vermindert de pijn waardoor u weer een stukje verder kunt lopen. Maar de pijnklachten komen steeds weer terug. Als u deze klachten herkent is het goed om uw huisarts te raadplegen. Hij kan de diagnose stellen en besluiten om u door te sturen naar onze praktijk. Onze fysiotherapeut zal met u een gericht oefenprogramma opstellen. Doordat we zijn aangesloten bij het landelijke netwerk voor Claudicatio Intermittens zijn we gespecialiseerd in deze vorm van looptraining. De behandelingen worden voor de duur van maximaal 1 jaar met een maximum van 37 behandelingen uit de basisverzekering vergoed.

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

Bel me terug!

Terugbelverzoek
We zijn hard aan het werk, dus het kan even duren, maar we bellen u zeker binnen 24 uur terug (op werkdagen).
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MANUELE THERAPIE REVALIDATIE BEHANDELEN CLAUDICATIO INTERMITTENS ETALAGEBENEN CHRONISCHE AANDOENING.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE17.jpg
FYSIO CENTRUM FYSIOTHERAPIE BUNDE MEERSSEN MEDISCHE TRAINING REVALIDATIE19.jpg

“Omdat ik slecht ter been ben, is het fijn dat je dicht bij de ingang kunt parkeren”.

“Ik ben heel blij dat er intensief contact was tussen mijn therapeut en mijn huisarts. Zo kwam ik bij de juiste specialist terecht. Deze verwees me voor looptherapie en daardoor gaat het lopen gelukkig weer iets beter”.