Deel dit bericht!

Heropening Fysio Bunde, 2 September

Door het groeiende aantal cliënten bood de oorspronkelijke praktijk te weinig ruimte om aan de vraag te voldoen. Met de samenvoeging van de voormalige kapsalon (’t Kemke) beschikken we nu over tweemaal zoveel vloeroppervlak. Daardoor hebben we een ruimere oefenzaal kunnen realiseren in het linker gedeelte en zijn extra behandelkamers gebouwd in de oorspronkelijke praktijk. Om alles soepel te kunnen organiseren heeft ook het kantoor en de receptie een metamorfose ondergaan. Overal is er veel ruimte en natuurlijke lichtinval gecreëerd. Dit zorgt voor een fijne werksfeer.

Om aan de buitenkant zichtbaar te maken dat de praktijk een mooie eenheid is geworden, is de gevel flink onder handen genomen. De nieuwe raampartijen zijn door strak stucwerk verbonden met het het oude gedeelte.  De mooie raambelettering geeft de dynamiek aan die we in de fysiotherapie zo belangrijk vinden.

We mochten op de open dag meer dan 300 geïnteresseerden begroeten. Ongekend… Daar zijn we iedereen heel dankbaar voor. Ondanks het mooie weer en de jaarmarkt in Meerssen liepen bezoekers van ’s ochtends 10.oo uur tot ’s middags 16.00 uur binnen om een kijkje te komen nemen. We mochten veel pluimen ontvangen. Ook de echografie demonstratie werd zeer interessant gevonden. Het gaf een goed inzicht in de mogelijkheden van deze techniek binnen de fysiotherapeutische diagnostiek. Bovenal kijken we terug op een gezellige dag. Een mooie start voor de toekomst!