Wilgenlaan

DSC02959

Wilgenlaan 1
6241 BH Bunde

De locatie aan de Wilgenlaan is onze meest recente aanwinst. Vanaf 1 april 2014 hebben we hier de beschikking over een grote oefenruimte waar functioneel trainen van balans en evenwicht, nodig om te kunnen functioneren in dagelijkse activiteiten, een belangrijke doelstelling is. In tegenstelling tot de locatie aan de Papenweg willen we op deze locatie met name beweegzorg voor ouderen en mensen met meer uitgebreide gezondheidsproblematiek invullen. Met behulp van de speciaal voor deze doelgroep ontworpen oefenapparatuur kan er gewerkt worden aan het verbeteren van spierkracht en beweeglijkheid. Dit heeft een bewezen positieve invloed op het beter kunnen functioneren in de thuissituatie. Het beleid van de overheid is erop gericht dat ouderen langer zelfstandig thuis moeten kunnen blijven functioneren. Met de mogelijkheden die deze locatie biedt, willen we de zorg voor deze doelgroep in Bunde (en naaste omgeving) een extra impuls geven. Hierbij kunt u denken aan mensen die ontslagen zijn uit ziekenhuis of revalidatiekliniek en thuis verder moeten revalideren. Maar ook mensen die een ziekenhuisopname te wachten staat en vooraf in een betere conditie dienen te zijn, kunnen hiermee hun voordeel doen. Naast het bieden van zorg op verwijzing van huisartsen of specialisten bieden we hier ook de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding in  abonnementsvorm aan de conditie te werken.

“Het feit dat deze ruimte gelegen is in  “de Wilgenhof” wil dus zeker niet zeggen dat de oefenzaal uitsluitend toegankelijk is voor bewoners van dit verzorgingstehuis!”.

Naast de oefenruimte beschikken we op deze locatie ook over een separate behandelkamer zodat er ook reguliere behandelingen kunnen plaatsvinden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen (043-3645332) of het contactformulier inzenden.

DSC02954 Trainingszaal Wilgenlaan Behandelkamer Wilgenlaan kopie

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.